Sipos Fishing Team

Peca, vizek, halak, emberek.

Sipos Fishing Team

Sipos János Sipos Szabolcs

Látogatók

Flag Counter

Friss topikok

Linkblog

Női Világbajnokság - Hollandia

Sipos Fishing Team 2012.08.24. 20:12

2012. augusztus 23.

Nem javultak a körülmények a Női Világbajnokság színhelyén. Az elmúlt napok hozzászólásaiban sok aggódást és kritikát fogalmaztak meg a hozzászólók. Legtöbbjükkel egyetértek, de bármi is a véleményünk a VB-t ott rendezik. Én nem aggódom a lányokért. A magyar csapatokra jellemző, hogy a nehéz helyzetekben is feltalálják magukat. Valószínűsítem, hogy amelyik csapat minden tagja fog halat a 2 versenynapon az dobogóra kerül, remélem a mi lányaink köztük lesznek!

Az utolsó előtti tréningnaphoz értünk, a helyzet azonban továbbra is változatlan. A pálya még mindig ugyan annyira halott, haltalan, mint az eddig napokon. Már szinte nincs olyan módszer, szerelék, technika, amit nem próbáltunk volna ki. Habár a mai napot viszonylag kevés teherhajóval megúsztuk, a fogások mennyisége szinte semmit nem változott, ami arra utalhat, hogy a napokban megnövekedett hajómennyiség (a növekedés, mint kiderült egy útépítésnek köszönhető) miatt a halak a csatornák összeköttetésének jóvoltából máshol, kevésbé forgalmas helyen próbáltak menedéket találni. Előre láthatólag az időjárás sem lesz kedvező a hétvégére, ugyanis napi 20-25 mm esőt, viharos, 50km/h-s szembe fújó szelet ígérnek. Bízunk még a holnapi, utolsó tréning adta lehetőségekben, próbálunk minél több halat horogra csalogatni!

A mai napon egyébként megtartották az ünnepélyes megnyitót, így a csapatok holnap már nyugodtan pihenhetnek és készülhetnek a szombati megmérettetésre!  Mi is így fogunk tenni, délután pedig jelentkezünk az utolsó napi tapasztalatainkkal!

forrás: horgaszklub.eu

Sipos Fishing Team

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://siposfishingteam.blog.hu/api/trackback/id/tr114730136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása