Sipos Fishing Team

Peca, vizek, halak, emberek.

Sipos Fishing Team

Sipos János Sipos Szabolcs

Látogatók

Flag Counter

Friss topikok

Linkblog

Női Világbajnokság - Hollandia

Sipos Fishing Team 2012.08.26. 09:24

2012. augusztus 24.

Véget ért az utolsó edzésnap a Női Világbajnokságon Hollandiában. Az eredmények nem javultak. Az a csapat amelynek minden versenyzője halat fog már sikeres szereplésre számíthat.

Véget ért tehát a 2012-es évi női vb tréningje, holnaptól a csapatok már élesben horgásznak a világbajnoki címért! A mai tréningen sem mutatta szebb arcát a pálya, nem fogtak sem a mi lányaink sem más nemzet tagjai annyi halat amennyi egy világbajnoksághoz méltó lenne.  Nem egy és nem kettő horgász volt, aki kapás nélkül úszta meg a mai 4 órás fordulót. Félő hogy a versenynapokon is lesz ilyen versenyző, de természetesen nagyon reméljük, hogy mi ezek közé a versenyzők közé nem fogunk tartozni. A tréningek során úgy tűnik, hogy már 1 hal kifogásával jó helyezést lehet elérni szektoron belül. A szervezők úgy döntöttek, hogy kizárják az angolnát (amit a tréningek során minden nap fogtunk) így ha valakinek sikerül is azt az egy kapást kicsikarni, és netalántán az egy angolna lenne akkor is az a lány esetleg nullázhat a verseny alatt. Szerencsére a teherhajó forgalmat természetesen lezárják, de ahogy tegnap is írtuk az időjárás úgy tűnik nem fog megkegyelmezni nekünk.

forrás: horgaszklub.eu

Sipos Fishing Team

Címkék: Címkék

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://siposfishingteam.blog.hu/api/trackback/id/tr834732369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása