Sipos Fishing Team

Peca, vizek, halak, emberek.

Sipos Fishing Team

Sipos János Sipos Szabolcs

Látogatók

Flag Counter

Friss topikok

Linkblog

Keverjünk etetőanyagot!

Sipos Fishing Team 2010.02.28. 13:33

Halfaj : Folyóvízi keszegek , márna
Víz jellege : Folyóvíz
Hozzávalók :
35% Mosella SELECT ALLROUND
35% Mosella SELECT FEEDER
20% Áztatott kenyér
10% Főtt kender ( egyben , nem darálva ) + PV1 ( etetőanyagragasztó )
Egyéb : A víz sodrásának megfelelően nehezítsük földdel , vagy kaviccsal ( sóderrel ) . Tehetünk hozzás élőanyagként csontit .

Halfaj : Nagyobb dévérkeszeg
Víz jellege : Lassan vonuló víz
Hozzávalók :
25% SENSAS 3000 Bremes
25% SENSAS 3000 Super Bremes ( sárga )
25% SENSAS Fond ( sárga )
25% Kukoricapogácsa ( Tortenmais )
és egy kevés Super Etang
Egyéb : A kukoricapogácsa vizéhez 1/4 Aromix Bremes-t kell keverni !


Halfaj : Apró keszegek , küsz (sneci)
Víz jellege : Állóvíz
Hozzávalók :
25% Marcel Van den Eynde Special
25% Tímár Sneciző
50% Laza föld (egyáltalán nem tapadó föld!!!)
Egyéb : Ha etetőszúnyogot használunk a földet , az etetőanyagból annyit kell visszavenni , amennyi földet tettünk a szúnyoghoz ! Az eredmény : kb. 2 óra alatt 0.75-1 kg főként 3-4 cm-es karikakeszeg , és kis számban sneci .

Halfaj : Bodorka
Víz jellege : Állóvíz
Hozzávalók :
40% 3000 Etang
30% 3000 Gardons
10% Mézeskalács
20% Löszös föld

Halfaj : Bodorka
Víz jellege : Folyóvíz
Hozzávalók :
60% Gros Gardons
20% 3000 Etang
10% Mézeskalács
10% Őrölt , pörkölt kendermag
Egyéb : Gardonix-szal vagy Aromix Gros Gardons-szal ízesítsük !


Halfaj : Vörösszárnyú keszeg
Víz jellege : Állóvíz
Hozzávalók :
50% 3000 Etang
20% 3000 Friture brune (barna)
20% Record 515 rouge (vörös)
10% Löszös föld
Egyéb : -

Halfaj : Dévérkeszeg
Víz jellege : Állóvíz
Hozzávalók :
50% Bremes sárga
30% 3000 Etang
10% Kukoricapogácsa ( Tortenmais )
10% Sárga agyag
Egyéb : A kukoricapogácsát pépesre kell áztatni , és azt kell a száraz etetőanyagba keverni !


Halfaj : Dévérkeszeg
Víz jellege : Folyóvíz
Hozzávalók :
30% Mein Futter
30% 3000 Bremes
10% 3000 Riviere
20% Löszös föld
10% Mézeskalács
Sárga festék
Bremix
Egyéb : Egy zacskónyi Bremix 3 kg etetőanyaghoz elég !


Halfaj : Ponty
Víz jellege : Állóvíz
Hozzávalók :
50% 3000 Etang
30% Carpes fine
20% Kukoricapogácsa ( Tortenmais )
Egyéb : A kukoricapogácsa áztatásakor a vízhez tegyünk 1/4 rész Aromix Carpes-t !


Halfaj : Ponty
Víz jellege : Folyóvíz
Hozzávalók :
40% 3000 Carpes
20% 3000 Fond
20% Kukoricapogácsa
10% Kavics
10% PV1
Egyéb : Lásd eggyel feljebb !


Halfaj : Márna
Víz jellege : Folyóvíz
Hozzávalók :
50% 3000 Fond
30% 3000 Barbeaux aux fromage
10% PV1
10% Folyami föld


Folyóvízi keverék amurnak
2 kg Extra River
2 kg Mézes
1 kg Amur
1 kg PV 1
6 kg Mosott kavics (1,6-3 mm)
1 kg főtt öreg kukorica


Folyóvízi keverék keszegeknek
4 kg Extra River
4 kg Barna agyag
2 kg Mosott kavics (1,6-3 mm)
3 dl csonti


Folyóvízi keverék márnának
1 kg Extra River
2 kg Folyóvízi sajtos
1 kg Extra pörkölt
4 kg Mosott kavics / 1,6-3 mm/
0,5 kg főtt búza és kender keveréke
5 dl csonti


Folyóvízi keverék pontynak
2 kg extra River
2 kg vanília
1 kg PV 1
4 kg Mosott kavics (1,6-3 mm)
2 doboz csemegekukorica
0,5 kg főtt búza


Folyóvízi keverék, márnára és paducra
3 kg Folyóvízi sajtos etetőanyag
2 kg mosott Kavics (1,6 - 3 mm)
0,5 kg PV1
3 dl csontkukac


Hidegvízi pontyos keverék
2 kg Top Mix Téli Ponty
1 kg Top Mix Red Carp
0,5 kg Top Mix Lacto Ponty
0,5 kg Top Mix HP Ponty
0,5 l csontkukac
1 doboz csemegekukorica


Ívásra készülő finnyás pontyok kedvenc eledele
3 kg Téli Ponty
1 kg Méz
1/4 cs méz aroma
1 doboz konzerv kukorica
0,5 kg főtt kender
0,5 liter csontkukac


Keverék nyári pontyoknak
2 kg Ponty
1 kg Lacto Ponty
0,5 kg Mézeskalács liszt
1 kg tökmag

 

 

Sipos János - Sipos Szabolcs - Sipos Fishing Team - Shimano - Garbolino

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://siposfishingteam.blog.hu/api/trackback/id/tr361796888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása