Sipos Fishing Team

Peca, vizek, halak, emberek.

Sipos Fishing Team

Sipos János Sipos Szabolcs

Látogatók

Flag Counter

Friss topikok

Linkblog

OEHB 2010 döntő - péntek

Sipos Fishing Team 2010.09.18. 11:46

Kemény küzdelem, és a verseny végéig kiélezett csata jellemezte a mai fordulót, melynek végére a tavalyi magyar bajnok, Nagy András került az élre, a világranglistát vezető Ifj. Varga József elé.
Mai nap azonban nem csak egymással, hanem megbolondult időjárásunk viszontagságaival is meg kellett küzdeniük a versenyzőknek és segítőiknek.
Az alapozást követően ma lassabban indult be a halfogás, mint a tegnapi nap folyamán, mely valószínűleg a leüléssel jövő áztató esőnek is köszönhető.
Az első fordulóhoz hasonló taktikával indultak versenyzőink. Az apró halakat továbbra is a part melletti növényzettől függően különböző hosszúságú mini rakóssal, spiccbottal, szedegették.
Mivel alapvetően a nádasban van a hal, így azok jártak jobban, akik megfelelő etetéssel ki tudták csali a kárászt. Ma már többen horgásztak nádlyukakba, szó szerint a nádszálak közé a biztosabb fogás érdekében. Ez főleg a forduló végére lett jellemző, mikorra az etetésre már nem állt ki a hal. A hosszú bot, és az ezzel járó nagyhalas horgászat felvállalása ma is igen nagy rizikót jelentett. A három óra alatt mindösszesen öt, hat kapással járó kiülős horgászat azonban csak keveseknek hozta meg a szerencsét.
Az első két forduló igen nagy változásokat hozott, melynek köszönhetően nyílt küzdelem alakult ki az idei bajnoki címért.
Forrás:horgaszklub.eu

Sipos Fishing Team
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://siposfishingteam.blog.hu/api/trackback/id/tr12305079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása