Sipos Fishing Team

Peca, vizek, halak, emberek.

Sipos Fishing Team

Sipos János Sipos Szabolcs

Látogatók

Flag Counter

Friss topikok

Linkblog

A finomszerelékes horgászat

Sipos Fishing Team 2010.01.12. 19:12

A finomszerelékes horgászaton belül az úszós módszerek kísérleti műhelye és motorja a versenyhorgász sport. Újításai, vívmányai tetten érhetőek a hobbi horgászatban is. A korszerű könnyű-úszós gyűrűzetlen és gyűrűzött horgászbotos technikák a mai viszonyok között kikerülhetetlenek a sportszerű úszós békéshalazásban.

 

A kezdő horgászok által is könnyen és gyorsan elsajátítható, az orsó használatát nélkülöző spiccbotos úszózással a kisebb egyedsúlyú, de gyakori kapásokkal szórakoztató keszegfélék és pontyok ejthetőek nagy biztonsággal zsákmányul.

 

A lényegesen bonyolultabb és speciális összetevőket igénylő rakós botozás a gyűrűzetlen botos horgászat magasiskolájának tekinthető. Fő felhasználási területe a versenyhorgászat, de eredményességének köszönhetően a mindennapi horgászatban is egyre inkább jelen van. A versenyhorgászok és a gyakorlott rakós botos sporthorgászok a gumizási technikákkal sikerrel vehetik fel a harcot az akár több kilós halakkal is.

 

 

Sipos János - Sipos Szabolcs 2010.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://siposfishingteam.blog.hu/api/trackback/id/tr81667323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása